perjantai 27. elokuuta 2010

Ghost Whisperer


Tänään päätin yksinkertasesti olla tekemättä mitään rakentavaa, joten käperryin sohvalle lämpimän peiton alle ja katselin koko päivän ghost whisperer:iä. En voi muuta kun ihastella Jennifer Love Hewittin tyyliä siinä. Vaatteet, hiukset ja meikki. Haluaisin itse kovasti samanlaista tyyliä itselleni. Mutta tällä hetkellä joudun tyytymään ihastelemaan kaikkia niitä ihanuuksia sohvan perältä.

Tänään oli myös ensimmäinen päivä kun jouduin illalla laittamaan hansikkaat käteen kun vein koiria iltalenkille. Kylläpä ilma muuttui nopeata kylmemmäksi.

2 kommenttia:

  1. Minulla on omana tämän sarjan 1. ja 2. tuotantokausi. Kovasti olen odottanut, että tulisi kolmaskin! Enpäs ole itseasiassa edes muistanut aikoihin käydä katsomassa, että josko se olisi myynnissä.. Täytyypäs suunnata CDON.comiin.. :)

    VastaaPoista
  2. Multa kanssa löytyy nuo 1 ja 2. Muistaakseni kolmonen on jo ilmestynyt ja nelonen ilmestyy pian. Vai olikohan et nelonenkin on jo ilmestynyt ja viides kausi on tulossa. Olen odottanut että kolmaskausi tulisi tarjoukseen, mutta voipi olla etten malta enää kauan odottaa vaan päädynkin ostaan sen ennen mitään tarjouksia. :)

    VastaaPoista