keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Mainoksen uhri


Olen jonkin aikaa katsellut tvshopissa mainostettavaa derma setaa ja pitkän pohdinnan jälkeen menin ja tilasin kapistuksen. Olen nyt kasvattanut säärikarvojani tämän kunniaksi ja voi iloa kun tänään hain kyseisen kapistuksen postista. Ihme ja kumma tuote toimii. Tulos on todella hyvä. Ainut asia on että kestää aikas kauan ajella säärensä. Mutta eipö tuokaan haittaa kun huomaa lopputuloksen.

Kokeilin myös jalkojen kovettumiin tarkoitettua kraspia ja kantapäät ovat pehmeät kun vauvan peppu. Ihanuuksien ihanuus. Mutta sitten tein virheen, enpä muistanut vaihtaa tuota päätä takaisin karvojen poistoon ja ei aikaakaan kun ihmettelin mistä johtuu että toista jalkaa kirveltää kun taas toisen kanssa ei ollut samaa ongelmaa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. jep, jep. Nyt on sit toisessa jalassa ihania punaisia laikkuja. Mutta eiköhän nuo pian parane kun rasvaa kunnolla. Toinen jalka on sitten ajeltu ja toinen odottaa vielä viimeistelyä. omasta huolimattomuudesta johtuen. Mutta olen nyt jo ihan rakastunut tähän tuotteeseen. En voi olla silittelemättä kantapäitäni. En oikeasit muista milloin viimeksi ne ovat ollet näin ihanan sileät! Aivan kuin lapsena! :)

Minun piti laittaa tänne ennen ja jälkeen kuvat sääristäni, mutta eipä sitä sitten kehdannut laittaa. Oli meinaan sammonen kasvusto jaloissa että iski nolous päälle. Joten jäi se kuva sitten ottamatta. Mutta joka tapauksessa. Suosittelen kyllä teille kaikille tätä ihanuutta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti