perjantai 20. toukokuuta 2011

Kevätsiivousta ja Suhonen

Pari päivää on nyt mennyt siivouksen merkeissä. Tänäänkin piti jatkaa, mutta koko päivä on mennyt odotellessa vesimittarin korjaajaa. Tämmöset on inhottavia kun ei yhtään tiedä tarkkaa aikaa milloin tullaan. Nytkin olen odottanut kello 8.00 asti, eikä kuulu korjaajaa. On myös inhottavaa kun ei oikein uskalla käydä vessassa. Tiedän että minun tuurillani ovikello soisi samantien kun istuisin pöntöllä. :)

Kevätsiivous on mukavaa ja todella raskastakin puuhaa. Ihmettelen jatkuvasti tätä tavara määrää, ja sitä mitä sille teen. Myynkö kirpputorilla vai tarvitsenko sittenkin itse. Tuntuu että kaapit ylitsepursuavat kaikesta roinasta. Sauna on tällä hetkellä puoliksi täynnä kirpputori tavaraa ja mietin että yksi viikko ei taida mitenkään riittä niiden myymiseen. Huokaus.

Siivotessa löyty myös Tjorvenin rakas Suhonen. Se on pieni silli lelu josta on tullut sille todella rakas. Toiset ei saa sillä leikkiä. Veimme sen toissa päivän paikattavaks äidilleni ja nyt on tuo rakas pieni lelu mukavasti pään alla turvassa. Hauskaa seurata kuinka koirillakin on tuo lempilelu ylitse muiden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti