tiistai 21. syyskuuta 2010

Sataa ropisee


Olisi ihanaa hypätä kaarnalaivan kyytiin ja mennä minne tuuli kuljettaa.....

Sataa sataa ropisee pili pili pom..... Luulin ettei varpaani kastu mutta kastuihan ne sittenkin. Vettä on taas satanut koko päivän. Odotan että tulisi ihanan kirpeä syysilma ja taivas olisi tähtiä täynnä. Mutta nyt sataa. Sadekin on ihanaa mutta koiran omistajan kannalta se on kyllä joskus pikkusen hankalaa. Varsinkin kun osa ei tahdo millään tehdä asioitaan kun sataa vettä saavista kaataen. Siinä sit kyyrötellään tien poskessa vettä valuen ja mitään ei tapahdu. :D

Olen yrittänyt tehdä yrityssuunnitelmaani eteenpäin. Mutta jostain syystä se nyt junnaa paikallaan. Odotan jo malttamattomana että pääsisin aloittamaan mutta näyttää siltä että pääsen aloittamaan vasta ensi vuoden puolella. Toivottavasti jo joulukuussa.

Tänään ollaan taas vain istuskeltu ja ihmetelty kotona. Eilen kävin kirpputorilla mutta en löytänyt kun vanhan muumi kirjan ja kaksi lasista lyhdyn osaa. Ne on hyvä olla varastossa jos vaikka joku noista lyhdyistä sattuisi hajoamaan. Yritin kovasti katsella verhoja olohuoneeseeni mutta vielä ei ole osunut sopivia verhoja eteen. Alan jo kallistua ikean puolelle tämän asian suhteen. Sieltä nyt luulisin löytäväni sopivan hintaset verhot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti