sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kesän odotusta


Blogi on taas jäänyt pahasti. Tuntuu että ei oikein tiedä mihin panostais. Nykyään kun on vaikka mitä missä olla. Facebook, Myspace, Twitter.. ym ym. Koneella menee aikaa yhä enemmän ja enemmän. Välillä ottaa ihan päähän kuinka elämä pyörii tietokoneen ympärillä. Yritän kyllä nyt tänä kesänä viettää enemmän aikaa ulkona kuin sisällä tuijottaa tietokoneen ruutua. Nytkin ulkona paistaa aurinko ja on ihanan lämmin. Taidan kohta pakata tytöt mukaan ja lähteä ulos ihmetteleen kesän tuloa. Tein itselleni mansikka kynnet näin kevään kunniaks. Nyt on hyvä odottaa kesää. :)

1 kommentti:

  1. Luin blogiasi ja huomasin aiemmista kirjoituksistasi, että sinulla on psoriasis? Olisin ehdottanut sinulle käsiteltäväksi psoriasikseen liittyvää aihetta/uutta www-sivua, jossa tätä kiusallista ja ikävää sairautta ja sen hoitovaihtoehtoja on käsitelty varsin tuoreella ja humoristisellakin otteella (mm. erilaiset animaatiot).
    Jos kiinnostuit, voit lähettää minulle yhteystietosi. Minut tavoittaa: Johanna Salovaara, johanna.salovaara@kaufmann.fi, Puh. 050 575 2414.

    VastaaPoista